Контакт

Доколку имате какви било прашања, идеи или предлози поврзани со проектот Door Out Sport, слободно напишете ни. Ќе одговориме во најкус можен рок.

Следете не на социјалните мрежи

CAMPING ASSOCIATION OF SERBIA
PSD STRAŽILOVO

KARATE KLUB MOSLAVINA

INTERKULTURA

KK MLADOST BITOLA

Проектот “Door Out to more Sport for all” е кофинансиран од Европската Унија.