Се одржа пилот-настан на проектот “Door out Sport” на планината Златибор 

Се одржа пилот-настан на проектот “Door out Sport” на планината Златибор 

Во периодот од 25-ти до 27-ми јуни 2023 година, на планината Златибор во Србија, како дел од проектот “Door Out to more Sport for all” се одржа пилот-настан собирајќи млади луѓе од Србија, Хрватска и Северна Македонија. Настанот им овозможи на младите да...